МОДУЛНА КУХНЯ ХАВАНА 8

Модулна система за кухни Хавана Ви дава възможност за избор от голямо разнообразие на модули за горен и долен ред шкафове, за да създадете желаната от вас кухня. Модулите се изработват с декор на корпуса в бял цвят, а за декор на лицето може да избирате между 3 модерни, елегантни и стилни цвята - дъб норте, дъб бланко и дъб марон. Също така имате възможност за избор на декор на термоплот и термогръб. Плавно затваряне на вратичките (soft closing). На приложените снимки ще видите примерни конфигурации.
Кухня Хавана 8

Размер: 160см без ТУП

Декор лице: дъб норте и дъб марон; Корпус: Бял ; Декор термоплот: по избор

С плавно затваряне!


---
За да поръчате, добавете продукта в кошницата си и завършете поръчката.
Наш консултант ще се свърже с вас за уточнения по поръчката и доставката.
Доставките се извършват по график с куриерска фирма, като цената за доставката се определя според населеното място, в което се намирате, и тежестта на продукта.
Цената на продукта се заплаща по банков път с проформа фактура, която ще ви издадем и изпратим на посочения от вас мейл.
При въпроси се свържете с нас на 0878146339 или 0878146337.

Наличност: В наличност

399,00 лв.
на 12 вноски по 39.27 лв.
купи на изплащане
12 x 38.90 лв.

Details
Описание
Модулна система за кухни Хавана Ви дава възможност за избор от голямо разнообразие на модули за горен и долен ред шкафове, за да създадете желаната от вас кухня. Модулите се изработват с декор на корпуса в бял цвят, а за декор на лицето може да избирате между 3 модерни, елегантни и стилни цвята - дъб норте, дъб бланко и дъб марон. Също така имате възможност за избор на декор на термоплот и термогръб. Плавно затваряне на вратичките (soft closing). На приложените снимки ще видите примерни конфигурации. Кухня Хавана 8 Размер: 160см без ТУП Декор лице: дъб норте и дъб марон; Корпус: Бял ; Декор термоплот: по избор С плавно затваряне!
Мнения
Напишете своето мнение
You're reviewing: МОДУЛНА КУХНЯ ХАВАНА 8